Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Trendy żywnościowe
20 marca 2024
Secret Burger od MAX Premium Burgers dostępny w aplikacjach Glovo i Uber Eats w dwóch lokalizacjach w Warszawie
MAX Premium Burgers, szwedzka sieć restauracji fast food wprowadza do swojego menu kolejnego nowego burgera! Co...
Czytaj dalej
>>
20 marca 2024
Tygryski GOLD – Umilacz wiosennych spacerów
Gdy dni stają się cieplejsze, a słońce coraz bardziej przygrzewa, spacer z babcią lub dziadkiem to fantastyczny...
Czytaj dalej
>>
20 marca 2024
Kolorowa Wielkanoc z cukrem Diamant
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć barw, a ich źródłem nie muszą być tylko pisanki. Warto...
Czytaj dalej
>>
19 marca 2024
Kultowe amerykańskie marki Frank’s RedHot i French’s prezentują nowości na polskich półkach!
Od marca 2024 w polskich sklepach premierowo pojawiły się produkty kultowej amerykańskiej marki French's, lidera...
Czytaj dalej
>>
19 marca 2024
Wielkanocne specjały dawniej i dziś
Uwielbiamy celebrować przedświąteczne chwile. Przygotowania do Wielkanocy rozpoczynamy, gdy tylko poczujemy na...
Czytaj dalej
>>
18 marca 2024
Światowy Dzień Recyklingu. Podaruj drugie życie swojej kawie!
18 marca obchodzimy Światowy Dzień Recyklingu. To międzynarodowe wydarzenie ma na celu zwiększanie i podtrzymywanie...
Czytaj dalej
>>
18 marca 2024
Startuje najbardziej sensacyjny RestaurantWeek® w historii #FoodNewsGoodNews!
Festiwal popisowych menu w najlepszych restauracjach właśnie wystartował pod hasłem #FoodNewsGoodNews! Autorskie...
Czytaj dalej
>>
18 marca 2024
Wycofywane są jaja z chowu klatkowego. Już co trzecia paczka pochodzi z chowów alternatywnych
Niemal 75 proc. Polaków negatywnie ocenia hodowlę klatkową. Podobny odsetek uważa, że firmy powinny...
Czytaj dalej
>>
13 marca 2024
Upominek łączący dwa światy, czyli o słodkiej współpracy Nobilia z J.A. Baczewski
Dwie polskie marki ceniące tradycję i dobry smak tworzą nową, własną historię. Poznaj upominki premium powstałe...
Czytaj dalej
>>
13 marca 2024
Stwórz wyjątkowe potrawy na świątecznym stole
Wielkanoc to czas, gdy stoły uginają się od pyszności i tradycyjnych potraw. Aby uczynić go jeszcze bardziej...
Czytaj dalej
>>
12 marca 2024
Wietnamska etykieta przy stole, czyli sztuka jedzenia z szacunkiem
Wietnam, kraj o bogatej historii i kulturowym dziedzictwie, znany jest nie tylko z malowniczych krajobrazów, ale...
Czytaj dalej
>>
11 marca 2024
Olini wprowadza rzemieślnicze octy owocowe do menu Baken
Znakomite rzemieślnicze octy Olini zagościły w menu Baken. To wyjątkowa okazja, by spróbować tego niezwykle...
Czytaj dalej
>>
07 marca 2024
Bogaty smak. Wyjątkowo kremowy
Uwielbiana przez konsumentów marka Hellmann’s startuje z kampanią promującą swoje słynne majonezy w...
Czytaj dalej
>>
29 lutego 2024
Orzechy w miodzie: idealne uzupełnienie śniadania
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, a wybór odpowiednich składników może znacząco wpłynąć...
Czytaj dalej
>>
22 lutego 2024
Startuje MENUFEST! Zimowa odsłona Chef’s Menu w znanych restauracjach. Czym zaskoczy?
Zimowa odsłona Chef’s Menu, czyli MENUFEST! To nic innego, jak nowy sposób poznawania topowych...
Czytaj dalej
>>
22 lutego 2024
Alpro serwuje roślinne nowości
Alpro rozszerza swoją ofertę – fani roślinnej alternatywy dla skyra mogą już sięgnąć po nowy, truskawkowy...
Czytaj dalej
>>
15 lutego 2024
Azjatyckie inspiracje – wędliniarskie „sushi” i ramen z polskim akcentem
W Japonii mówi się, że najpierw je się oczami, potem językiem. Kuchnia ta słynie z dopracowania w każdym...
Czytaj dalej
>>
14 lutego 2024
Wielkanocne upominki dla biznesu. Co najchętniej wybierają firmy w 2024 roku?
Wielkanoc to świetna okazja do wręczenia upominków pracownikom i partnerom biznesowym. Częstym, a...
Czytaj dalej
>>
14 lutego 2024
Poznaj przepis Vegety na walentynkową randkę w domu
Wielkimi krokami zbliża się święto miłości, czyli Walentynki. To dzień, który spędzamy z ukochanymi...
Czytaj dalej
>>
09 lutego 2024
Jest najpopularniejszą pizzą wśród Polaków. Po którą pizzę sięgamy najczęściej?
9 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy - święto tego kultowego przysmaku, który podbił serca i...
Czytaj dalej
>>
<<
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
43
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ