Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
VI Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Hotel In Between, Lublin
05 - 06 listopada 2019
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
RELACJA
LOKALIZACJA
REGULAMIN
KONTAKT
Prezentacje
07 listopada 2019
O bezpieczeństwie na Konferencji
Krótkie podsumowanie Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbyła się w dniach 5-6.11.2019 pod Lublinem.
Czytaj dalej
>>
07 listopada 2019
Warsztaty praktyczne dla uczestników konferencji
W drugim dniu Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy, która została zorganizowana pod Lublinem, odbyły się warsztaty praktyczne dotyczące oznaczenia kraju lub miejsca pochodzenia produktu i podstawowego składnika.
Czytaj dalej
>>
06 listopada 2019
Statuetka Przyjaciela Redakcji
W czasie konferencji w Lublinie została przyznana statuetka Przyjaciela Redakcji „Kierunku Spożywczego”. Jest to wyróżnienie dla osób, na których wsparcie merytoryczne może redakcja przy okazji tworzenia programów konferencji czy przy przygotowywaniu kolejnych numerów czasopisma...
Czytaj dalej
>>
06 listopada 2019
Podziękowania dla Honorowego Gospodarza
Honorowym Gospodarzem VI Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy była SM Spomlek.
Czytaj dalej
>>
05 listopada 2019
Trendy w przemyśle spożywczym podczas Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy [ZDJĘCIA]
Na stoiskach firm uczestnicy spotkania pod Lublinem na Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy mogą zobaczyć najnowsze rozwiązania dla poprawy bezpieczeństwa, jakości oraz higieny w branży spożywczej.
Czytaj dalej
>>
05 listopada 2019
Trwa Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Zagadnienia dotyczące czystości, certyfikacji, aktualne kwestie związane z pochodzeniem składnika podstawowego – to niektóre z tematów podejmowanych podczas 6. edycji konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy. W wydarzeniu organizowanym przez BMP bierze udział ponad 150 uczestników.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ