Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
VII Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy, 19-20 listopada br., ONLINE
ONLINE
19 - 20 listopada 2020
Nawigacja
MENU
RELACJA
Zapis na konferencję dzień II
Regulamin
KONTAKT
Katalog
Prezentacje
24 listopada 2020
Wirtualna wycieczka SM MLEKPOL
Gospodarz Honorowy konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy - SM MLEKPOL - przygotował dla uczestników wydarzenia wirtualną wycieczkę po zakładzie w Mrągowie.
Czytaj dalej
>>
23 listopada 2020
Bezpieczne opakowanie i etykietowanie
Ostatni panel konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy poświęcony był bezpiecznemu opakowaniu oraz etykietowaniu. Na zakończenie spotkania odbyła się również wirtualna wycieczka po mrągowskim zakładzie Gospodarza Honorowego – SM Mlekpol.
Czytaj dalej
>>
20 listopada 2020
Higiena, bezpieczeństwo, jakość…
Higiena i bezpieczeństwo w procesie wytwarzania, współpraca produkcji z kontrolą jakości czy systemy oceny wartości odżywczej produktów spożywczych – to niektóre z tematów poruszanych w panelu wykładowym, który odbył się podczas VII konferencji...
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
Nowoczesne rozwiązania dla bezpiecznego produktu
O zwiększaniu bezpieczeństwa produktu, utrzymaniu standardów higienicznych linii produkcyjnej czy o zagrożeniach w procesie wytwarzania żywności mówiono w czasie jednego z paneli, zorganizowanego w ramach konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
Kontrola bezpieczeństwa w żywności
Tematem przewodnim pierwszego panelu konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy były aktualne wyzwania w zakresie kontroli bezpieczeństwa produkcji.
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
Rozpoczęła się Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
– Bardzo się cieszę, że – mimo trudnych okoliczności – mogę z państwem się spotkać na kolejnej, VII edycji konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy, choć w wersji online. Witam stałych uczestników, naszych przyjaciół z zakładów spożywczych z...
Czytaj dalej
>>
16 października 2020
Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020 w formule online
Ze względu na obecną sytuację epidemiologiczną oraz liczne obostrzenia, tegoroczna edycja konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020 odbędzie się 19-20 listopda w wersji on-line.
Czytaj dalej
>>
19 listopada 2020
SM Mlekpol Gospodarzem Honorowym Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2020
Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy to coroczne wydarzenie, podczas którego przedstawiciele branży poruszają najważniejsze zagadnienia dotyczące trendów i wyzwań stojących przez producentami żywności. Gospodarzem Honorowym VII edycji konferencji została SM Mlekpol...
Czytaj dalej
>>
11 września 2020
WIJHARS w Olsztynie z Patronatem Honorowym
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Olsztynie obejmuje patronatem Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
11 września 2020
KZSM obejmuje patronatem branżowym VII Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy
Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich został kolejnym patronatem branżowym VII Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
31 sierpnia 2020
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich objęło Patronatem Branżowym konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy
Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich objęło patronatem branżowym VII Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbędzie się w Mikołajkach w dniach 19-20.11.2020r.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
Związek Polskich Przetwórców Mleka został Partnerem Branżowym
ZPPM Związek Polskich Przetwórców Mleka obejmuje patronatem branżowym konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
Polska Izba Opakowań została Patronem Merytorycznym
Patronat Merytoryczny nad konferencją Bezpieczny Produkt Spożywczy objęła Polska Izba Opakowań.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
KIGPSiO została Partnerem Branżowym
Krajowa Izba Gospodarcza Przemysłu Spożywczego i Opakowań została Patronem Branżowym VII Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
24 sierpnia 2020
KUPS z Patronatem Branżowym nad VII Konferencją Bezpieczny Produkt Spożywczy
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęła patronatem branżowym VII Konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbędzie się w Mikołajkach w dniach 19-20.11.2020r.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ