Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Trendy żywnościowe
18 lipca 2019
Roślinne burgery od Beyond Meat w ofercie MAKRO Polska
Sieć hurtowni MAKRO Polska wprowadziła do sprzedaży nowy produkt pochodzący ze składników roślinnych – burger...
Czytaj dalej
>>
17 lipca 2019
Dieta wege przeżywa renesans
Grupa osób ograniczająca lub całkiem wykluczająca mięso z diety stale się powiększa. Według badań1 marki...
Czytaj dalej
>>
15 lipca 2019
Paradoksy zawodu dietetyka
Dietetyka znajduje się dzisiaj w czołówce kierunków studiów cieszących się największą popularnością....
Czytaj dalej
>>
15 lipca 2019
Arteta poszerza warianty smakowe DayUp Classic
Arteta wprowadziła do linii jogurtowych przekąsek marki DayUp cztery nowe smaki. Teraz konsumenci mogą wybierać z...
Czytaj dalej
>>
11 lipca 2019
Polskie warzywa i owoce – na szczęście i dobre… życie!
Warzywa i owoce – smaczne, niskokaloryczne, sycące, a przede wszystkim zdrowe. Mogą stanowić dodatek do posiłku...
Czytaj dalej
>>
11 lipca 2019
Dlaczego warto żyć „na surowo”?
Żyjąc w zgodzie z naturą żyjemy lepiej i dłużej. Rezygnacja z mięsa, pokarmów gotowanych, smażonych i...
Czytaj dalej
>>
11 lipca 2019
Polacy stawiają na gotowe dania. Sięga po nie 85 proc. konsumentów, a rynek jest wart ponad 1 mld zł
Coraz szybsze tempo życia przekłada się na szybki rozwój rynku dań gotowych. Według Kantar Millward Brown po...
Czytaj dalej
>>
09 lipca 2019
Owies: ‘gorący’ składnik w kategorii alternatyw dla nabiału
W ciągu ostatniego roku, napoje owsiane stanowiły 26% udział we wszystkich nowych wdrożeniach w niemieckiej...
Czytaj dalej
>>
08 lipca 2019
Belgijscy konsumenci wolą produkty ekologiczne z supermarketów
W Belgii sześciu na dziesięciu konsumentów kupuje produkty ekologiczne wyłącznie w supermarketach. Tylko 8% nabywa...
Czytaj dalej
>>
04 lipca 2019
Sekretarz Generalny KUPS: Konsument oczekuje naturalnego składu produktu spożywczego
Poszukiwanie produktów o prozdrowotnych właściwościach jest jednym z najważniejszych trendów konsumenckich...
Czytaj dalej
>>
18 czerwca 2019
Świadomość wpływu diety na nasze zdrowie i samopoczucie nieustannie rośnie
Wybieramy te produkty, które dają gwarancję nie tylko doskonałego smaku, ale też są bezpieczne i dostarczają...
Czytaj dalej
>>
13 czerwca 2019
Polacy chętniej sięgają po ekologiczną i krajową żywność. 84% woli naturalne produkty
Ponad 70% Polaków stara się kupować rodzimą żywność. Połowa uważa, że polskie mięso i wędliny są lepszej...
Czytaj dalej
>>
10 czerwca 2019
Sekretarz Generalny KUPS: Konsument oczekuje naturalnego składu produktu spożywczego
Poszukiwanie produktów o prozdrowotnych właściwościach jest jednym z najważniejszych trendów konsumenckich...
Czytaj dalej
>>
06 czerwca 2019
Jak zamienić chwilowy zapał w regularną, zdrową dietę?
Wyrzuty sumienia po weekendowym, tłustym grillu czy zbliżający się sezon plażowy – oto, powody, dla których...
Czytaj dalej
>>
05 czerwca 2019
Zamawianie jedzenia online najszybciej rosnącą kategorią polskiego e-commerce
Szacuje się, że rynek e-commerce w Polsce w 2018 roku osiągnął wartość 45-50 mld zł. Z raportu PizzaPortal.pl...
Czytaj dalej
>>
04 czerwca 2019
Czy „light” to naprawdę „light”?
W sklepach i supermarketach mnóstwo miejsca zajmują produkty typu light. Lekkie majonezy, które ponoć nie tuczą,...
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2019
DayUp wchodzi w nową kategorię z produktem Protein Boost
Innowator na rynku zdrowej żywności, firma Arteta, ponownie zaskakuje, wprowadzając nowość do oferty marki DayUp....
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2019
Grupa AMBRA wprowadza do sprzedaży swoje pierwsze bezalkoholowe „wino musujące” CIN&CIN Free
To alternatywa dla rosnącej kategorii piw bezalkoholowych - propozycja dla aktywnych kobiet i wszystkich którzy po...
Czytaj dalej
>>
30 maja 2019
Jak produkowane jest wino bezalkoholowe?
Wino bezalkoholowe coraz bardziej zyskuje na popularności. Wiele osób ma jednak obawy, czy ten pozbawiony procentów...
Czytaj dalej
>>
28 maja 2019
EKO i BIO – nie daj się nabić w butelkę!
Moda na bycie EKO zapanowała już na dobre. W zalewie przetworzonej i zawierającej „chemię” żywności nic...
Czytaj dalej
>>
<<
1
32
33
34
35
36
37
38
39
40
43
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ