Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Trendy żywnościowe
20 września 2018
Bogacenie się społeczeństwa pozytywnie wpływa na gastronomię
Polska branża gastronomiczna z roku na rok notuje wzrost wyników. Czynnikiem który niewątpliwie wpływa na...
Czytaj dalej
>>
20 września 2018
Domowe przetwory znowu modne
W tym roku zapasy na zimę planuje zrobić 49 proc. Polaków – takie wnioski płyną z Barometru Providenta....
Czytaj dalej
>>
19 września 2018
Nowe smaki DayUp Pearls
Arteta w najnowszej linii produktu DayUp Pearls wprowadza na rynek trzy nowe warianty smakowe: pomarańcza i kakao,...
Czytaj dalej
>>
19 września 2018
OSHEE wyeliminowało olej palmowy z batonów
OSHEE całkowicie wyeliminowało olej palmowy ze wszystkich batonów w swoim portfolio, zastępując go olejem...
Czytaj dalej
>>
19 września 2018
Polski handel artykułami spożywczymi będzie rósł szybciej niż we Francji i Niemczech
Do 2022 handel artykułami spożywczymi na Starym Kontynencie urośnie o 377,6 mld euro, osiągając wartość 2 289...
Czytaj dalej
>>
19 września 2018
Konsumenci chętniej sięgają po produkty funkcjonalne
Wybierając produkty spożywcze, coraz częściej zwracamy uwagę już nie tylko na ich smak, ale także dodatkowe...
Czytaj dalej
>>
17 września 2018
Piramida żywienia Polaków
Bardziej zasobny portfel polskich konsumentów widać na talerzu. Przyczynia się ku temu coraz większa dbałość o...
Czytaj dalej
>>
17 września 2018
Czy każda kupiona na bazarku marchewka jest eko?
Polska Izba Żywności Ekologicznej ruszyła z kampanią Jemy eko. Akcja ma promować konsumpcję i produkcję...
Czytaj dalej
>>
13 września 2018
Dlaczego nasiona Chia to superfood?
Czy słyszałeś już o superfoods? Superfoods to tzw. super żywność, czyli produkty charakteryzujące się wysoką...
Czytaj dalej
>>
23 sierpnia 2018
Bezpieczeństwo żywności i zrównoważony rozwój nabierają globalnego znaczenia
Zwiększony popyt na odpowiedzialnie pozyskiwane identyfikowalnych owoców morza to najważniejszy trend dotyczący ich...
Czytaj dalej
>>
22 sierpnia 2018
Konsumenci oczekują już nie tylko dobrej jakości za odpowiednią cenę
Konsumenci są dziś bardziej zabiegani niż kiedykolwiek wcześniej, a z drugiej strony dzięki dostępowi do...
Czytaj dalej
>>
10 sierpnia 2018
Innowacyjne Centrum Nauk Żywieniowych
W Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego powstanie Innowacyjne Centrum Nauk Żywieniowych. Inwestycja zostanie...
Czytaj dalej
>>
<<
1
36
37
38
39
40
41
42
43
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ